welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 31 mei 2015

Groenvoer...

 
 
 
Ze behoren tot de familie Vinkachtigen en dat zie je ook wel aan de bouw. Maar aan hun mooie groene kleurtjes, vooral bij het mannetje, herken je de Groenling meteen. Na het uitvliegen worden de jonge Groenlingen nog zo'n twee weken gevoerd door beiden ouders, daarna zijn ze zelfstandig. Dit kleintje zat ongeduldig te roepen totdat het eten eraan kwam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten