welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 11 mei 2015

Hartenbreker...

De twee buitenste roze kroonbladeren van het Gebroken Hartje vormen ook echt een 'gebroken' hartje. De stempel en de meeldraden zijn omgeven door de 2 kleine witte schutbladen. De Latijnse naam van dit prachtige plantje is Dicentra Spectabilis. In Nederland wordt het ook wel eens Mariatraantjes, druipende hartjes, oorbelletjes of reistasjes genoemd. Ach, als het beestje uh...plantje maar een naam heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten