welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 10 mei 2015

Op je buik schrijven...

Naaktslakken behoren tot de Buikpotigen omdat de spieren aan de onderzijde voor de voortbeweging zorgen. Door het ontbreken van een 'huisje' drogen ze makkelijk uit. Ze zijn daarom meer in de nacht actief om warmte en zonlicht te vermijden maar na een goede regenbui zie je dikwijls wel te voorschijn komen. Ze kunnen dan in korte tijd grote hoeveelheden blad verorberen en daar is dit exemplaar hard mee bezig!

1 opmerking:

  1. Prachtfoto maarrrr ik had ze als ongewenste huisgenoten in mijn eerste kamer in Utrecht. En was daar niet zo blij mee. Hun zilveren snotdraden trokken een spoor door mijn spullen. En s avonds inspecteerde ik eerst mijn bed! (Dat lag toendertijd nl hip op de grond te liggen). Jij maakt er echter beauties van.

    BeantwoordenVerwijderen