welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 13 mei 2015

Moederliefde...


 De boeren waren aan 't maaien en ik denk dat dit Grutto jong daarom in paniek de wei uit was gevlucht. Hij stond zielig te roepen in de berm langs de weg. Ik was bang dat ie de weg op zou lopen dus reed ik heel zachtjes zijn richting uit, maar daar kwam mama! Die dacht vast dat mijn vanille gele Pandaatje een groot monster was die haar kind zou gaan verslinden. Ze vloog bijna mijn raampje binnen! Terwijl ik het zo goed bedoelde.... maar zij dacht daar duidelijk anders over. Aanvalluh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten