welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 17 oktober 2015

Achter de tralies...

 
 


 
Na een tijdje de spreekwoordelijke kat uit de boom te hebben gekeken, durfde het Koolmeesje wat dichterbij te komen en niet lang daarna volgde het Pimpelmeesje ook. Dat is handig: een voederkooitje waar de kleine vogeltjes nooit achter het net vissen want de grote Kauwen, Kraaien en brutale Gaaien passen er niet door. Lekker puh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten