welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 27 oktober 2015

Lief en Leed...

Met de nieuwe hennetjes gaat het steeds beter, de pootjes zijn nog niet beter maar ze lopen nu wel mee over het veld en worden goed verzorgt door Gandalf de Haan. Hij is erg galant en op het filmpje is te zien hoe hij zijn nieuwe dames paait. Hij laat ze trots zien dat hij iets lekkers voor ze heeft gevonden, erg grappig hoe hij dan onbeweeglijk blijft staan en het eten uit zijn snavel laat pikken.

1 opmerking:

  1. Hester Wildenberg3 november 2015 om 22:08

    Oh wat fijn dat Gandalf het zo naar zijn zin heeft en een echte hanenheer is!

    BeantwoordenVerwijderen