welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 28 oktober 2015

Aki-Aka...


 
De Japanse Esdoorn is één van de weinige struiken die we in de tuin hebben laten staan, toen we hier kwamen wonen. De poezen liggen graag onder het dikke bladerdak als schaduwplek of om te schuilen als het regent.
Nu het herfst is, of in het Japans gezegd aki, zijn de bladeren prachtige rood, of in het Japans gezegd aka. Als je er nu tegenaan tikt vallen de blaadjes er met bosjes af. Het duurt dus niet lang meer voordat de hele struik kaal is om vervolgens in het voorjaar weer fris opnieuw te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten