welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 10 oktober 2015

Dat scheelt een jas...

Ondanks dat het zonnetje heerlijk scheen vandaag, voelde je in de namiddag goed dat het zomerseizoen echt voorbij is. De schaapjes hadden er weinig last van, en graasden rustig verder onder de laatste zonnestralen. Toevallig heb ik vandaag mijn winterjas naar de stomerij gebracht maar zij hebben hun dikke jas al aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten