welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 14 oktober 2015

Op het randje...

Niet de allerbeste foto maar ik vond het wel leuk om te laten zien hoe eigengereid Kauwen kunnen zijn. Ondanks dat de openingen van de kerk uit voorzorg zijn dichtgemaakt met gaas, heeft 't hen er niet van weerhouden om hun liefdesnestje tóch daar te bouwen. Ik weet niet of dit de ouders of de jongen zijn, maar vasthoudend zijn ze zeker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten