welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 5 oktober 2015

Keileuk...

Gisteravond zat het Steenuiltje weer voor de derde keer deze week in de oude beuk in de buurt van onze steenuilen-nestkast. Deze is zover wij weten nog steeds 'onbe-uild'. Misschien moet ik iets aan de inrichting doen: een lekker muizenvelletje op de grond, een kikkerbeeldje aan de muur of een kussentje gevuld met vogelveertjes...
Ach nee ik hoef geen steentje bij te dragen, het komt vast goed. We houden de moed erin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten