welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 7 oktober 2015

Speeltuin...

Vanavond zaten al mijn katten zeer geïnteresseerd met hun neuzen op de grond. Dat er regelmatig een muisje als speelgoedje gebruikt wordt, daar kijk ik al niet meer van op en meestal kom ik er ook te laat achter helaas....
Maar dit was anders: af en toe durfde er eentje een pootje uit te steken om een reactie te ontlokken en dat lukte: het diertje lag op z'n rug liggen en maakte rare schokbewegingen. Toen heb ik toch maar even ingegrepen en heb ik het bange diertje ergens veilig neergezet waar de poezels niet kunnen komen. Gelukkig wandelde hij ongedeerd weg. Het is de Kleine Watersalamander. Ze zitten vaker hier in de tuin. Door zijn naam wordt je een beetje op het verkeerde been gezet, want dit Salamandertje zit eigenlijk alleen in het broedseizoen in het water. De rest van het jaar is ie op het land te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten