welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 2 oktober 2015

Kijken en bekeken worden...

Onze grote oude beuk is een geweldige ontmoetingsplaats voor allerlei vogeltjes. Helaas heeft ie wel een aantal dode takken maar we hopen dat ie het nog lang volhoudt. De grote Bonte Specht bijvoorbeeld, is één van de vaste bezoekers. Zo'n kale tak is niet een goede uitkijkpost, je staat zelf ook meteen in de kijker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten