welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 16 oktober 2015

Lang zal ze leven...

Vroeger zei men dat één jaar in een kattenleven gelijk stond aan 7 mensenjaren. Men is echter teruggekomen op deze theorie. Tegen de tijd dat de kat 2 jaar wordt, kan een kat gelijk gesteld worden met een persoon van 24 jaar oud. Daarna kan er voor elk kattenjaar 4 mensenjaren bijgeteld worden. Neem nu mijn Maine Coon dame Oh what a Girl Free ( a.k.a. Girly) van Cattery Free. Ze is van de week 8 jaar geworden. Reken nu eens mee: Kattenjaar 1 en 2 = 24 mensenjaren. Kattenjaar 3 - 4 - 5 -6 -7 - 8 x 4 = 24 mensenjaren. Totaal kom je dan op 48 jaar mensenjaren.
Een respectabele leeftijd maar helaas blijf ik nog steeds de oudste kattenkop in huis!Geen opmerkingen:

Een reactie posten