welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 24 oktober 2015

Daar aan de waterkant...

Het was te donker om goed te zien wat voor paddenstoelen dit zijn. Bovendien stonden ze laag in de berm en wilde ik niet riskeren dat ik met camera en al in de sloot zou belanden. Maar ik vond het een mooi plaatje, het lijkt wel of de kaboutertjes de schemerlamp al aan hadden gedaan binnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten