welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 21 oktober 2015

Voorzichtig...

Deze Gewone zwavelkop is een plaatjeszwam met olijfgroenige lamellen. Deze is makkelijk te verwisselen met de eetbare Dennen-zwavelkop die rookgrijze lamellen heeft. Maar pas op: het verschil zit niet alléén in de kleur van de lamellen. Een veel belangrijker en niet te verwaarlozen detail is: Deze Gewone Zwavelkop is giftig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten