welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 20 oktober 2015

Lichtpuntje...


Het is saai en grauw vanmorgen en ik loop in mezelf te mokken dat er niet veel te fotograferen valt. Zelfs de spinnen zitten er een beetje chagrijnig bij, daar heb ik ook geen zin in. Maar dan kom ik de Herfstviolen tegen in mijn tuin. Gelukkig zijn ze niet zo negatief zoals ik ze op de eerste foto heb neergezet, dat was meer om mijn eigen gevoel weer te geven. Ze staan er juist fris, opgewekt en kleurig bij. Ik ben meteen weer vrolijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten