welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 31 oktober 2015

Trick or treat...In deze tijd van het jaar kan het zo maar gebeuren dat je opgeschrikt wordt terwijl je relaxed op de bank zit... Plots zie je dan in ooghoek iets over de grond kruipen of over de muur ziet lopen: een lekkere grote Grijze Huisspin! Als je er eentje ziet, dan kan je er donder op zeggen dat er nog zo'n heerlijk harig exemplaar rondwandelt in huis heb ik altijd gehoord. Dit wordt verklaard door het feit dat mannetjes in de herfst driftig op zoek gaan naar vrouwtjes die vaak in stoffige hoeken, achter de kast, in de kelder of op zolder wonen. Deze dames blijven daar mooi zitten terwijl de hitsige heren naar hen op zoek gaan. Met hun vier paar ogen zien zij relatief weinig, dus alles wordt op de reuk gedaan. Deze Grijze Huisspin is meer een kantoorspin want hij zat in de hoek van de vergaderzaal op mijn werk. Ik ben niet bang van spinnen en heb hem mee naar huis genomen om te kunnen fotograferen. Maar tijdens de fotosessie rende hij opeens weg van de tuintafel en ik zag hem nergens meer. Wie weet probeert ie mij vannacht uit wraak wel de stuipen wel op het lijf te jagen... Het is tenslotte Halloween!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten