welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 8 november 2015

Dat ziet er gelikt uit...


 
 
 
Gisteren kreeg ik een rondleiding op de rundveehouderij van de familie Pijs. Zij hebben een ruime IDV-Stal ( Integraal Duurzame Vrijloopstal ). Wat zagen die koeien er relaxed uit! Lekker vrij rondlopend binnen op een stalvloer van stro en in de zomer kunnen ze zo naar buiten wandelen om te grazen. Wanneer ze gemolken willen worden lopen ze zelf naar de melkrobot. Zo kan het dus ook ipv die vreselijke megastallen..
Maar het allerleukste waren toch de kalfjes. Zodra ik ze een vinger gaf, begonnen ze er meteen driftig aan te zuigen! Zo schattig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten