welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 9 november 2015

Over de top...

Bijna het hele jaar door is de Roodborst te horen. Met zijn hoge heldere tonen zingt hij het hoogste lied. Opmerkelijk is dat ook de Roodborst vrouwtjes zingen, vooral in de herfst. Jagen doet dit kleine vogeltje vanuit een uitkijkpost dus vandaar ook dat je ze regelmatig goed in 't oog krijgt, zoals hier in het topje van de boom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten