welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 19 november 2015

Hoog van de toren geblazen...

 
Voor de tweede keer deze week wat foto's van de Torenvalk. Dat mag de pret niet drukken want het is een prachtig roofvogeltje. Dit vrouwtje heeft haar vaste plek in de polder om te jagen.
Ze hing boven het weiland te bidden en het koste haar zichtbaar moeite om stil te hangen. Toen ik mijn camera wilde pakken vloog ze net in de boom in waar ik vlakbij stond, Ze zat bovenin op het puntje van een afgestorven tak en zoals je aan haar verenkleed kan zien werd ze flink door elkaar geschud door de harde wind. Daarom zocht ze daarna een stabielere positie op een takje lager.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten