welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 20 november 2015

Uitgeput...

Hier worden de kegeltjes van de Elzenproppen uitgepluisd door een Puttertje. Ze waren met een hele groep maar ze zijn best wel schrikachtig dus het was niet makkelijk om ze op de foto te krijgen. Ze vlogen stééds maar weer nét voor me uit naar de volgende boom. Ik bleef maar achter ze aan lopen totdat ik er moe van was, dus met dit resultaat moeten we het doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten