welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 4 november 2015

Stemrecht...

Bijna iedereen kent de Amerikaanse Zeearend wel als nationale vogel van Amerika. In Australië is de Emoe het landsymbool en de Belgen hebben de Torenvalk. Tot nu toe heeft Nederland nog geen Nationale vogel maar daar komt verandering in! Op deze link van de Vogelbescherming kan je nog snel een stem uitbrengen op één van de tien genomineerde vogels. Begin november zou de uitslag bekend worden gemaakt, dus dat duurt echt niet lang meer!
Persoonlijk heb ik gestemd op de Blauwe Reiger. Ik kom ze altijd overal tegen in de polder maar ook hier bij de vijver en de paddenpoel. Meestal staan ze daar een beetje sikkeneurig met hun opgetrokken schouders aan de slootkant. Ze kunnen zo lekker chagrijnig kijken en zwaar mopperend opgeschrikt wegvliegen. De Blauwe Reiger: die hoort echt bij ons kikkerlandje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten