welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 7 november 2015

Zij aan zij...


Er zijn een hoop Nijlganzen die zich vooral in de herfst en winter aansluiten bij grote groepen van soms honderden Nijlganzen. Ze foerageren op graslanden en eten veelvuldig van de maïsresten die, in deze periode na het oogsten, op het land zijn achtergebleven. Er is echter ook een groep die daar niet aan mee doet en het gehele jaar door als paartje optrekken. Zoals deze twee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten