welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 11 november 2015

Een kruisje slaan...


Als de Torenvalk weinig energie of het koud heeft gaat ie 'lui' jagen door rustig op een paaltje te gaan  zitten wachten totdat er iets voorbij komt. Het kan dan echter wel 5 uur duren voordat hij/zij op deze manier aan een prooi komt. Vanuit de lucht jagen kost meer energie. Het Torenvalkje vliegt dan hard tegen de wind in en hangt daardoor stil boven de grond. Het is wel efficiënter want het levert ongeveer twee muizen per uur op. Dus bidden voor 't eten heeft zo zijn voordelen!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten