welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 10 november 2015

Vleugellam...

 
 


 
Sinds een tijdje zie ik steeds twee Canadese ganzen zitten in een omheind veld hier vlakbij. Ik vond ze er op één of andere manier een beetje zielig en gelaten bijlopen. Als ik er voorbij kom proberen ze niet eens te vluchten maar komen ze zelfs, zachte geluidjes makend, naar me toe. Toen ik ze eens beter bekeek en fotografeerde wist ik waarom. Ze zijn aan één kant gekortwiekt en kunnen niet weg. Dat zie je goed op de foto waar ze beiden op staan en op de laatste foto. Gevangen in hun eigen lichaam, arme beestjes...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten