welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 18 november 2015

De wind waait uit een andere hoek...

 Vanmiddag wandelde ik met Bickel in de polder. Het was stil, amper een vogeltje te bekennen en ik liep een beetje in gedachten. Dat doe ik al sinds het drama afgelopen vrijdag in Parijs plaatsvond. Moeilijk om aan iets anders te denken en open te staan voor de kleine mooie dingen die nu zo weinig betekenis lijken te hebben. Het stormt buiten en het stormt in mij, van woede en onmacht. Maar toen zag ik dat de zon achter me het wuivende ruisende riet voorzag van prachtige kleuren en ik besefte dat er altijd íets de moeite waard blijft om van te genieten. Dat pakt niemand ons af. Ik herpakte ik mezelf en mijn camera en reken op betere tijden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten