welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 2 november 2015

Door de bomen het bos wél zien...

 

Wat doe je op zo'n mooie herfstdag? Het bos ingaan natuurlijk! Op het landgoed Mattemburgh in Hoogerheide staan prachtige oude bomen die rond 1900 zijn aangeplant. Vanaf 1970 worden hier geen beheerswerkzaamheden meer verricht. Dat betekent dat de natuur zijn gang mag gaan en dat gaat goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten