welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 5 november 2015

Gestalkt...

Het vrouwtje van de Blauwe Kiekendief is niet blauwgrijs met zwarte vleugelpunten zoals haar man maar ze is overwegend bruin. Over haar staart en ondervleugels lopen strepen en ze heeft een witte stuit. Kieken zijn behendige langzame vliegers. Dit vrouwtje zweefde rustig en laag over de akkers toen zij belaagd werd door een aantal irritante kraaien. Zij bléven haar maar achtervolgen tot ze uiteindelijk eieren voor haar geld koos en wegvloog. Ik hoorde haar denken: 'waar is mijn man als ik hem nodig heb...'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten