welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 25 november 2015

The bodyguards...

Na het broedseizoen zie je dat de Meerkoeten zich in groepen verzamelen. Vooral in de winter is dat handig: ze kunnen elkaar sneller waarschuwen tegen roofdieren en op open water houden ze met z'n allen het wak open. Maar vooralsnog is dit groepje nog maar klein, dus denk ik dat ze bescherming zoeken bij het Zwanenpaar. Ze zwemmen er namelijk constant bij in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten