welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 16 november 2015

Mais noot vis...

 
 
Kraaien zijn intelligente vogels. Ze hebben een uitstekend geheugen, gebruiken gereedschap en kunnen met elkaar communiceren. Ze hebben een hoge concentratie en een mentale flexibiliteit. Onderzoek door gedragsbiologen, die Kraaien ook wel 'de gevederde Primaten' noemen, wijst uit dat de Kraai een raadsel eerst goed analyseert voor dat hij het oplost om zijn beloning in de vorm van een lekkernij te kunnen bemachtigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten