welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 3 november 2015

Oost west, thuis best......

Grote kans dat dit vrouwtje, die hier op de schutting van de tuin zat, in de mussenhaag of in de bomen bij ons achter op het weiland ter wereld is gekomen. Want mussen houden niet zo van verre tripjes, zij brengen hun hele leven door in een straal van enkele honderden meters rondom de plek waar ze uit hun eitje zijn gekropen. Vandaar de uitdrukking 'je bent een echte huismus' !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten