welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 13 november 2015

Happy catsday...

 
 
 

Mijn lieve Oscar is vandaag jarig! 7 jaar geleden is deze reus geboren bij mij in mijn toenmalige Maine Coon Cattery:Comedy Capers. Het was eigenlijk niet de bedoeling om een kitten uit dit nest te houden maar toen zijn moeder Yndi 8 weken na zijn geboorte overleed kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om dit katertje weg te doen. Kleine Oscar heeft mij van het begin af aan altijd heel indringend aangekeken en dat doet hij nog. Hij miauwt ook niet maar hij praat! Als hij aandacht van me wilt roept hij 'mefrouwwwww' ! We hebben een band samen. Ik denk, of nee, ik hoop dat het door zijn vader Baccar en moeder Yndi komt, die allebei bij mij zijn opgegroeid. Aan allebei denk ik nog steeds vaak met een heel warm gevoel van weemoed en gemis aan terug. Maar voorlopig ga ik Oscar de reus met zijn enorme hoge aaibaarheisfactor nog heel lang bij me houden. Hoera!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten