welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 5 november 2014

Aan (tuin) tafel...

De Koolmees is een vogeltje dat op safe speelt: zoveel mogelijk genen doorgeven is zijn missie en dat kan alleen door kleine broedsels te verlaten en elders een groter legsel uit te broeden. De nazomerse kleintjes worden aan hun lot overgelaten wanneer de inspanning, die het constante voeren met zich meebrengt, té veel van hun winterreserve vergt. Gelukkig voor hen is het weer bijna tijd om de vetbollen, zaden, pinda's en zonnepitten klaar te zetten. All you can eat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten