welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 7 november 2014

(On-)scherpe prent...De hoefafdrukken ( prenten) hadden hun aanwezigheid al verraden! Die waren duidelijk. Maar het licht is na mijn werktijd helaas niet meer optimaal nu de dagen weer korter worden. Alhoewel de foto een beetje vaag is, vind ik het tòch leuk om de reeën te laten zien die op de akker stonden te grazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten