welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 14 november 2014

De sigaar zijn......

De aar van de Lisdodde werd gebruikt om lampenglazen e.d. schoon te poetsen, of eenmaal gedroogd als fakkel. Het pluis werd gebruikt om kussens op te vullen, het blad als strooisel in stallen. De jonge scheuten kunnen gegeten worden in salades. Het stuifmeel als bindmiddel gebruikt en de wortels als bron van zetmeel. Als decoratie in een vaas moet je wel oppassen want als ze onaangekondigd rijp worden en hun zaadjes loslaten, zitten die écht overal en dan ben je zelf de sigaar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten