welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

vrijdag 28 november 2014

Girlpower...

Dit is onze Maine Coon meisje Girly. Haar officiele stamboomnaam is Oh what a Girl Free.
En oh what a girl she is! We hadden haar in het begin tijdelijk een andere naam gegeven: Grommy! Iedereen die maar in haar buurt kwam, kreeg namelijk een snauw en een grauw van dit kattenkopje. Na drie dagen weerbarstigheid had Girly zich overgegeven aan het feit, dat bij ons vertoeven láng zo slecht nog niet is. Nu is ze de beste maatjes met iedereen. Iedere kat die Girly tegenkomt kan van haar een wasbeurt krijgen in het voorbijgaan, en vervolgens kruipt ze lekker tegen hen aan. Het is een echte kletskous: Zodra ze uitgeslapen is, begint ze te miauwen alsof ze wil zeggen: 'Ik ben er weer hoor!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten