welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

woensdag 26 november 2014

Winterstalling...In November gaan de meeste koeien op stal. Niet omdat ze het te koud hebben in de winter, maar er is simpelweg niet genoeg voedsel meer genoeg buiten. Het gras groeit niet meer. Als ze naar binnen gaan worden ze meestal eerst geschoren. Ze kunnen hierdoor hun warmte beter kwijt in de dampende stal en ze blijven schoner. Bovendien hebben huidparasieten zoals schurftmijt en luis minder kans om in de vacht te kruipen.
Nog een laatste graasje gras en dan hup de kar op. Dag koetjes, tot in de lente!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten