welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 2 november 2014

Al te bont...De Bonte Kraai komt sporadisch voor in Nederland en dan ook alleen als wintergast. Ze zijn zeer nauw verwant aan de Zwarte Kraai en kunnen dan ook samen een broedsel met vruchtbare jongen voortbrengen. Hier in Berlijn zie je ze overal brutaal rond hupsen en vliegen op zoek naar etensresten. Ze kunnen zo heerlijk wijdbeens staan kijken en daarnaast nog een hoop herrie maken ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten