welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 24 november 2014

Al te bont...

Dit bontje zagen we gisteren hangen in een natuurgebied tussen de doornen van een bramenstruik. Is het een stukje vel van een haas of konijntje? Hoe het daar komt is me een raadsel. Waarschijnlijk een roofvogel die nét te laag met zijn prooi over de bramenstruiken heeft gevlogen? Tja, de natuur lijkt hard af en toe maar daar kan ik vrede mee hebben.
Wat ik veel erger vind is het volgende:
Toevallig had ik gisteren ook nét de Bontvrije Eed afgelegd omdat er verschrikkelijke methodes worden gebruikt in de bonthandel. Door te verklaren om nooit echt bont te dragen, maken we de Chinese bonthandel en de modewereld duidelijk dat wreedheid tegen dieren niet wordt geaccepteerd! Ben je het hier mee eens, klik dan even op deze link en teken ook! Kleine moeite, heel veel dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten