welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 8 november 2014

Opoe...

Normaal gesproken vliegen er in één jaar wel drie generaties van het Klein Koolwitje. Als de weersomstandigheden lang zacht blijven, zoals nu, kan zélfs een vierde generatie uitkomen. Een soort overgroot-witje dus. In een eerder stadium kunnen ze als pop de winter kunnen overleven. Nu zal deze vlinder als volwassen insect (oftewel imago ) waarschijnlijk de eerste nachtvorst helaas niet overleven....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten