welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 29 november 2014

Samen sterk...

Normaal gesproken bestaat uit het menu van de Koolmees en Pimpelmees uit insecten, rupsen bladluis e.d. In de winter is de overlevingskans érg klein als je het van dat aanbod moet hebben. De maag van deze vogeltjes past zich dus in de koude maanden automatisch aan op ander voedsel zoals zaden en nootjes. Samenwerking is een slimme manier om eten te vergaren. De Pimpel-, Kool- en Staartmezen geven hun eetplekjes prijs aan elkaar, en in groepjes profiteren ze hiervan. Samen spelen-samen delen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten