welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 15 november 2014

Lachwekkend...

Door zijn harde lach hoor je de Groene Specht eerder dan dat je hem ziet. De Bonte Specht hoor je meestal op een boom roffelen. Ze zitten hier allebei achter op het land. Aan de zwarte streep onder het oog is te zien dat dit een vrouwtje is, Bij de mannetjes is deze streep rood. Hun voedsel bestaat uit wormen en insecten maar hun lievelingskostje zijn bosmieren.
Om die te vangen is hun 10 cm lange tong met kleverig uiteinde ideaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten