welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 3 november 2014

Knabbel...Vandaag hebben we in Berlijn een wandeling gemaakt in het grote Volkspark Friedrichshain dat precies tussen ons hotel en de woning van mijn dochter in ligt. Daar kwamen we totaal onverwacht oog in oog te staan met een paar eekhoorntjes die druk bezig waren om hun wintervoorraad aan te leggen. Zo grappig om te zien hoe zij naarstig tussen de bladeren aan 't zoeken waren en zodra ze een walnoot gevonden hadden, renden ze er snel vandoor om deze te verstoppen. Heb je gezien wat een lange sterke nagels ze hebben? Daar kan geen manicure tegen op!

2 opmerkingen:

 1. prachtige foto's!!

  wat zonde dat nog niemand hier eens reageerde
  k kwam hier ook per toeval terecht en bleef even hangen bij zoveel moois

  je slagzin bovenaan is zo waar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor het compliment! Ik ben natuurlijk meteen gaan kijken bij je, en jij hebt ook een leuke blog!

   Verwijderen