welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

maandag 10 november 2014

Goed koper...

Gisteren zag ik ze al zitten in onze oude beuk, maar ik kon ze niet thuisbrengen. Vandaag heb ik een foto kunnen maken en ook het geluid goed in mijn oren geknoopt. Meteen heb ik het internet en vogelboekjes geraadpleegd en na verificatie van mijn lieve schoonvader wist ik het zeker: een Koperwiek! In Noord Europa is het een broedvogel, hier een wintergast.
Jippie! Weer eentje om aan te strepen in ons vogelgidsje. Oh jee! Ik begin een echte vogelnerd te worden...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten