welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 22 november 2014

Bejaardenstaart...

Ik kom elke morgen langs deze oudjes als ik de hond uitlaat. Ze mogen in alle rust hun laatste jaren slijten en genieten in de wei. Ze worden door verzorgd door 'Den Ouden Stal' pensionstalling voor oude Pony's en Shetlanders. Ik word er altijd blij van als mensen een groot dierenhart hebben. Lief initiatief!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten