welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 27 november 2014

Kletsen uit je...

Alle zoogdieren, klein of groot hebben er 7. Uitzonderingen hierop zijn de Luiaard want die heeft er, afhankelijk van de soort, 5 tot 9 én de Zeekoe die er maar 6 heeft. Een Schildpad heeft er 8 terwijl een Amfibie er niet één heeft. Een Kip en een Uil hebben er allebei 14. Een reiger heeft er 16, maar van álle vogels heeft de Zwaan er het meest: maar liefst 26 halswervels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten