welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

dinsdag 11 november 2014

Oh niks...

Het eerste Maine Coon Nestje dat bij ons geboren werd, hebben we het thema edelstenen gegeven. Deze boef mocht bij ons blijven en we hebben al van alles met hem meegemaakt: Hij heeft bij een rare spong klem gezeten in de verwarming met als resultaat een gebroken poot. Midden in de nacht rende hij met een ijzeren ring van een afvalbakje om zijn koppie in paniek langs de ijzeren spijlen van mijn bed met als resultaat dat ik de schrik van m'n leven kreeg. Zijn grote pluimstaart zwierde hij zonder het zelf in de gaten te hebben door een kaars met als resultaat een vieze brandlucht en een hoop rook.
Zijn naam is Comedy Capers Precious Onyx....of zeg maar Oh veel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten