welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

donderdag 3 september 2015

Balans...


 
Waterhoentjes behoren net als Meerkoeten tot de familie Rallidae (Rallen). Zij maken hun nesten in de oevervegetatie maar ook wel hogerop in de overhangende takken. Ze moeten dus goed hun evenwicht kunnen houden bij het uitzoeken van een perfecte broedplaats. Zij hebben lange groene tenen en niet de soort zwemvliespootjes zoals meerkoeten.
Dat maakt het 'klimmen' een stuk makkelijker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten