welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zondag 20 september 2015

Trotse bezitter...


 Als je in de boerendorp woont hoor je er natuurlijk helemaal bij als je een trekker hebt! Mijn lieverd wilde het al een hele tijd en nu is zijn droom werkelijkheid geworden. Hij heeft een McCormick D436 uit 1959 gekocht. Vandaag hebben we een leuke dag gehad met de E.D.O.T.V. ( Eerste Drimmelse Oldtimer Trekker Vereniging). Hij heeft meteen meegedaan met de behendigheidswedstrijd en lid geworden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten