welkom


Welkom!
Via deze blog neem ik jullie mee door de lens van mijn camera.
Als je goed om je heen kijkt, is er veel moois te zien…

Het zijn vaak de kleine dingen die mij inspireren, verbazen,
verwonderen en waarvan ik geniet!


Door op de foto's te klikken, krijg je een groter formaat. Als je wilt kan je een reactie achterlaten onder de berichten.
Wil je op de hoogte blijven van nieuw geplaatste berichten? Vul dan rechts bij FOLLOW BY EMAIL je emailadres in.
Wil je één van mijn foto's gebruiken? Stuur me dan een berichtje voor de voorwaarden i.v.m. auteursrecht.

zaterdag 19 september 2015

Macho's...

De kleine Vuurvlinder zie je vliegen vanaf april tot eind oktober in drie generaties. In Augustus en september zijn de grootste aantallen te zien. Vrouwtjes paren in hun leven slechts een keer, maar de mannetjes willen meer! Na hun eerste en dus ook enige avontuurtje houden de dames hun vleugels strikt gesloten om de opdringerige heren van hun af te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten